ARR

ARR forteller historien til en gutt alene mot verden. I hvert fall føler han selv at det er slik. Gutten er annerledes, og det vet han godt. Det har han blitt fortalt så lenge han kan huske av mobberne sine. De har også slått og sparket det inn i ham, så han virkelig skal forstå det. Likevel vil han helst fortsette å være som han er. Annerledes.

Jon Erik er i gang med en ny scenetekst, og skriver denne gangen sammen med Stine Sandnes, som blant annet står bak MannemonologeneKvinnemonologene og Flyktningmonologene.

Forestillingen ARR skildrer et møte mellom to mennesker i en periode i livet hvor man sårt behøver et anker. Et holdepunkt, og noen å lene seg på når det stormer som verst. Men hvor lenge er man i stand til å stå i andres stormer, og hvor langt er man egentlig villig til å gå når noen virkelig trenger deg?


ARR ble i vår tildelt kunstneropphold på Seanse i Volda. Dette ble gjennomført av Stine, da Jon Erik måtte melde forfall grunnet sykdom. Under oppholdet fikk prosjektet og sceneteksten oppfølging og tilbakemeldinger fra både Seanse og andre deltakere.