Sangstund i skogen med StrømmeTeateret

Med gitaren på ryggen, og termos og niste i sekken, legger StrømmeTeateret ut på en liten skogstur mandag 1. juni! Jon Erik blir med gjengen i StrømmeTeateret for å spille gitar sammen med den talentfulle og driftige kvartetten. Det blir både kjente og kjære barnesanger, noen nyere sanger dere garantert kjenner, og noen av StrømmeTeaterets selvskrevne låter.

Sangstunden finner sted i skogen ved Isvannet i Oslo, og blir sendt kl. 10.00 på StrømmeTeaterets Facebook-sider! 

StrømmeTeateret lager teater og scenekunst til barn som av ulike årsaker ikke kan oppleve kultur fra en sal sammen med andre publikummere. Forestillingene streames derfor live! På denne måten når de ut til barna der de er.

Kompaniet ble til som en direkte konsekvens av koronautbruddet som rammet Norge i mars 2020. I perioden rett etter utbruddet så man en hel bransje som fant nye måter å nå ut til publikum på. Mens dører til teatre og konsertarenaer ble lukket, åpnet vinduer med livestream seg på internett. Utøvere begynte å strømme prosjektene sine som en måte å bidra til fellesdugnaden på, samtidig som de skapte seg arbeid på en ny og kreativ måte. Med stengte skoler, barnehager og fritidsaktiviteter, ønsket StrømmeTeateret å skape et tilbud til barna.