Alt du elsker

Kan man elske en som hater? Den nye discovery+-serien Alt du elsker er en historie om kjærlighet og radikalisering, sett gjennom øynene på en forelsket ung jente og gutten som er i ferd med å forsvinne for henne.

Høsten 2021 spilte Jon Erik inn scener til serien som vil ha premiere våren 2022.

Barndomskjærestene Sara og Jonas møtes tilfeldigvis igjen når en t-bane evakueres i Oslo sentrum. De finner raskt tonen og gamle følelser blusser opp igjen, men etter hvert oppdager Sara at Jonas bærer på en mørk hemmelighet. Han er i det stille i ferd med å radikaliseres gjennom et høyreekstremt univers på nett, der et eget verdensbilde dyrkes og terrorister betegnes som helgener.

Alt du elsker er en varm kjærlighetshistorie med et kaldt bakteppe. Det er en serie om dagens unges uro for framtiden, om knuste drømmer, berusende forelskelse, drepende ideologi og kjærlighetens kraft. Den tar opp samfunnets utfordring med unge gutter, som i sin søken etter tilhørighet radikaliseres i det skjulte. For hva gjør man egentlig når en venn, nabo, bror eller kjæreste gradvis sklir ut i det ekstreme?

Mer om Alt du elsker.