Natt i Nisseland

Etter et år i reisekarantene er endelig Natt i Nisseland tilbake! For 4. gang er Jon Erik tilbake i rollen som kusken Igor. Sammen med menneskebarna Mina og Mats, og Nisseassistent Claus, drar han ut på eventyr for å redde Nissefar, Nisseland og selve julen fra den onde Trollmannen og hans forbannelse.


Premieren finner sted på Rådhusteateret i Ski, 20. november, og videre går turen til både Halden, Nøtterøy, Ullensaker, Moss, Fredrikstad, Lørenskog, Sandefjord, Kongsberg, Sarpsborg og Asker. Hver søndag i perioden spilles forestillingen på Chat Noir i Oslo. Ta turen i teateret for en hjertevarm og morsom forestilling fylt med flott og fengende musikk!

Trollmannen i Vinterlandet har kastet en forbannelse over Nisseland, og en frustrert Nissefar vurderer å barbere av seg håret og rømme til nærmeste palmestrand. Dét er jo ikke så heldig dagen før dagen. Claus, nissens assistent, og kusken Igor tar derfor med seg Mats og Mina, to barn fra barnehjemmet, ut på et skummelt eventyr. Men om de finner trollmannen; vil de da klare å bryte forbannelsen?

Følg «Natt i Nisseland» på Facebook for å se hele turnéplanen.