Aktuelt

Askeladden og jakten på kronjuvelene

Også i juli er Jon Erik å finne i Hunderfossen Eventyrpark. I høysesong spilles forestillingen Askeladden og jakten på kronjuvelene, hvor han spiller både Kongen og StoreTrollet. Jon Erik blir å se i denne forestillingen 11.-18. juli og 26. juli-02. august.

Alt du elsker

Kan man elske en som hater? Den nye discovery+-serien "Alt du elsker" er en historie om kjærlighet og radikalisering, sett gjennom øynene på en forelsket ung jente og gutten som er i ferd med å forsvinne for henne. Høsten 2021 spilte Jon Erik inn scener til serien som vil ha premiere våren 2022.

Natt i Nisseland

Etter et år i reisekarantene er endelig Natt i Nisseland tilbake! For 4. gang er Jon Erik tilbake i rollen som kusken Igor. Sammen med menneskebarna Mina og Mats, og Nisseassistent Claus, drar han ut på eventyr for å redde Nissefar, Nisseland og selve julen fra den onde Trollmannen og hans forbannelse.

Skit eller kanel

I oktober var Jon Erik, sammen med Richard Olsen, på Nynorsk Kultursenter, Ivar Aasen-tunet, i Ørsta. Her spilte de forestillingen Skit eller kanel gjennom Den kulturelle skolesekken for ungdomsskolene i området.