Aktuelt

Ombord

Kanon Produksjon returnerer til Kristiansand i september, og har denne gangen med seg en norgespremiere. Original-oppsetningen turnerte i Storbritannia i to år, og har vunnet priser på flere festivaler der, samt en Critics Choice Award under L.A. Fringe i USA.

Jul på Wøyen

"Jul på Wøyen" er en forestilling for hele familien, og spilles på Wøyen Gård i desember 2019. Forestillingen spinner videre på «Kampen om Wøyengutta», skrevet av Christin Grillstad Prøis, og juleeventyr skrevet av Bestyrer Hermanrud på 50-tallet.

Natt i Nisseland

Julen nærmer seg med stormskritt, og "Natt i Nisseland" er endelig tilbake! Claus, Igor, Mats og Mina tar nok en gang turnésleden fatt for å redde julen. Bli med på denne spennende og varme reisen, med massevis av humor og fengende musikk.

Kampen om Wøyengutta

Året er 1950. Wøyen guttehjem er i nye økonomiske konflikter etter at tyskerne raserte hjemmet under 2. Verdenskrig, og guttehjemmet er avhengig av midler for å kunne drive hjemmet. Jon Erik gjør rollen som bestyrer Hermanrud.

Terroristene

En gruppe terrorister okkuperer en barnehage. I en leilighet et annet sted i byen sitter terrorgruppens tre ledere og styrer aksjonen. Når aksjonen fører til en personlig konflikt for en av dem endres dynamikken blant de involverte. Jon Erik er initiativtaker, produsent og komponist, i tillegg til å være skuespiller i denne forestillingen.

They Came

Vinteren 2019 skal Jon Erik spille i pilotepisoden til den norske TV-serie-satsningen "They Came", hvor Norge invaderes av utenomjordiske vesener. Serien befinner seg i kategorien science fiction/horror/komedie.