Aktuelt

URPREMIERE PÅ ET SKIKKELIG SPETAKKEL

Kanon Produksjon gleder seg stort over å kunne dele nyhetene om at vi 7. juni inntar Sørlandets storstue, nemlig teatersalen i Kilden teater og konserthus. Den rykende ferske forestillingen SPETAKKEL skrevet av Jon Erik blir vår neste forestilling, og vi gleder oss stort!

Krigsseilere på turné

I juli og august skal D/S Hestmanden - Norsk Krigsseilermuseum på seilas, og forestillingen blir med på ferden. Skipet skal besøke Langesund, Horten og Moss, før skipet blir liggende i Oslo i nesten to uker. På returen i august besøkes Risør og Sandefjord, og til slutt Mandal. Forestillingen spilles i samtlige havner.

Det heldige skipet – en krigsseilerhistorie

I september er Kanon Produksjon tilbake i Kristiansand, denne gangen med en urpremiere. Det heldige skipet tar for seg et år om bord på handelsskipet D/S Hestmanden, akkurat idet andre verdenskrig treffer Norge. Forestillingen er en samproduksjon med Norsk Krigsseilermuseum v/Vest-Agder-museet og spilles under dekk på Hestmanden.

Alt du elsker

Kan man elske en som hater? Den nye discovery+-serien "Alt du elsker" er en historie om kjærlighet og radikalisering, sett gjennom øynene på en forelsket ung jente og gutten som er i ferd med å forsvinne for henne. Høsten 2021 spilte Jon Erik inn scener til serien som vil ha premiere våren 2022.