Tic Tic Takes Time

I begynnelsen av mai fikk Jon Erik igjen innta rollen som regissør og manusforfatter for synth-duoen Tic Tic. Duoen fra Kristiansand består av Irene Svendsen og Kai Drange, og tar med elementer fra synthpop, trip-hop og alternativ rock inn i musikken sin. I høst ga de ut sitt debutalbum Comfort in the Echo på vinyl, CD og digitalt på Apollon Records.
Når Tic Tic snart skal holde live-konserter i både Bergen, Kristiansand og Oslo, ønsker de å tilby publikum en mer ambisiøs forestilling der live-framført elektronisk musikk blandes med elementer fra teater, dans og video. Comfort in the Echo er atmosfærisk, filmatisk og stemningsskapende. Konsertene vil følge et manus, skrevet av Jon Erik, og ende opp som en nøye regissert framføring der flere kunstuttrykk smeltes sammen til en helhetlig, sammenhengende forestilling.

Innspillingen av video-innholdet til denne konsertopplevelsen har allerede funnet sted med Gunstein Myre som videoprodusent, i tillegg til Ingrid Nøren Stenersen som danser og skuespiller, Fredrik Landmark, Inger Johanne Mæsel og Marius Skår Myre som skuespillere og Hilde Strømsnes på hardingfele.